Onze dochter ging afgelopen september studeren en besloot direct op kamers te gaan. Ze ging verhuizen naar de grote stad en liet haar ouderlijk huis achter. Ondanks dat dit natuurlijk best een grote stap voor ons gezin was, vonden wij het belangrijk haar goed op weg te sturen. We wilden er in ieder geval voor zorgen dat ze een beetje een leuke uitzet mee kreeg van haar ouders. Zelf heb ik altijd zelf moeten zorgen voor mijn meubilair waardoor ik altijd tweedehands spullen heb verkregen en mijn inrichting nooit helemaal overeenkwam met wat ik eigenlijk zelf mooi zou hebben gevonden. Voor onze dochter wilden we dit anders doen. Mijn man en ik besloten samen dat we haar een leuk zetje in de rug wilden geven als gift van haar ouders. Wij wilde haar een prachtige meubel set cadeau doen. Omdat we eerst een beetje wilde aftasten wat ze zelf mooi vond zijn we begonnen met het zoeken naar een mooie nieuwe kast. Vaak is de kast toch wel een prominent meubel in elk huishouden en zet een kast van goede kwaliteit de toon voor de rest van de inrichting. Zo gezegd zo gedaan. Na samen te hebben gekeken naar verschillende opties en verschillende soorten kasten was mijn dochter enigszins overweldigd door het aanbod. Ik wist zelf ook niet zo goed waar ik moest beginnen gezien niet elke kast even handig is ingericht. In de avond op een zaterdagavond ben ik toen op het internet gaan zoeken naar verschillende webshops die kasten aanbieden. Bij a-meubel.nl vond ik al snel veel opties voor een leuke kast. Ik heb van mijn favorieten een bladwijzer gemaakt en deze opgeslagen om aan mijn dochter te laten zien. Mijn dochter was direct enthousiast over een kast die ik had opgeslagen en uiteindelijk hebben we deze al dezelfde dag besteld!

We hadden niet durven hopen dat de kast al zo snel werd geleverd

Een prachtige kast voor een nieuwe start voor onze dochter
We hebben de kast laten bezorgen bij het nieuwe huis van onze dochter. De service was vlug en we hebben ontvingen alle informatie die we nodig hadden om de kast netjes in elkaar te kunnen zitten. Ik heb de factuur ontvangen en mijn dochter was onwijs blij met haar prachtige nieuwe kast. Toch wel spannend zo, een nieuw leven tegemoet. Een beetje van haar ouders vond ze in deze prachtige kast. Hij deed haar denken aan thuis!

Voor onze zoon weet ik waar ik moet zijn!


Over een jaar gaat onze zoon ook uit huis. Dankzij:

  • De snelle service van het bedrijf
  • De goede informatie die we kregen voor het neerzetten van de kast 

  • Het leuke assortiment waardoor er veel keuze was 
weet ik waar ik mijn volgende uitzet zal aanschaffen!


Neem vooral een kijkje op de site als je ook op zoek bent naar een nieuwe kast voor in jouw huis of voor dat van een ander! 
Hier kun je een heel ruim aanbod aan meubelen vinden en dat alles voor heel scherpe prijzen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *