Welke parketvloer past bij u?

Parket is een verzamelnaam voor veel verschillende soorten houten vloeren. Deze vloeren zijn gemaakt van 100% natuurlijke materialen en zijn zeer duurzaam. Bovendien is hij praktisch geschikt voor elk type interieur. De parketvloer van Martijn de Wit vloeren kent veel verschillende soorten afwerkingen waardoor deze een unieke uitstraling heeft. Op zoek naar parketvloeren? In dit artikel willen we u kennis laten maken met verschillende populaire parketsoorten.

1. Tapis houten vloer

Tapis parket, ook wel Bourgondisch parket genoemd, wordt vooral traditioneel parket genoemd. Het parket is opgebouwd uit dikke parketdelen die in verbinding staan ​​met de dikke spaanplaatvloer. Dit kan door lijmen of spijkeren. Zeker als je parketvloeren in een bepaald patroon wilt leggen, is het aan te raden tapis houten vloeren te gebruiken. Welke stijl je ook kiest, tapes parketvloeren zijn altijd mooi en hebben een unieke uitstraling.

2. Massief houten vloer

De massief houten vloer bestaat uit vloerdelen van 100% massief hout, wat de vloer zeer duurzaam en slijtvast maakt. Door het solide karakter van de massief houten vloer kan deze na verloop van tijd weer geschuurd en geolied worden. De massief houten composietvloer is verkrijgbaar in verschillende diktes.

3. Lamel houten vloer

Een lamel parket bestaat uit verschillende lagen die kruislings worden verlijmd om een ​​zeer stabiele drager te vormen. De onderste en middelste lagen van parketvloeren zijn meestal gemaakt van sparrenhout. De toplaag is samengesteld uit hardhout. De prijs van parket is goedkoop omdat het in wezen bestaat uit een hoogwaardige toplaag, dus de goedkope is twee lagen. Daarom is de massief houten composietvloer duurzamer en milieuvriendelijker.

Hopelijk heeft dit u op weg geholpen zodat u snel een mooie vloer uit kunt kiezen. Klik hier als u meer informatie wilt leven omtrent vloeren.

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.


*