Velux zonwering

Velux verduisterend rolgordijn kopen waar doe ik dat? Je kan kiezen om een rolgordijn te plaatsen in de keuken, slaapkamer of zolder raam. Op de site van Dakraampje.nl vind je veel varianten waaronder een verduisterende en lichtdoorlatende variant. Je kan kiezen uit de volgende kleuren: beige, wit, grijs en blauw. In deze 4 kleuren zijn er ook nog 4 verschillende soorten stoffen. Zo is er voor iedereen wat wils. Voor op de slaapkamer is een verduisterend gordijn meestal het fijnst, terwijl in de keuken een lichtdoorlatende variant wat fijner is. Het is meestal al mogelijk om de zonwering binnen een dag te leveren. Je hebt soorten rolgordijnen in verschillende soorten en maten. De goedkoopste variant kan je kopen vanaf 50 euro. Op iedere variant van de rolgordijnen heb je 3 jaar garantie. Dit houdt in dat je in de komende 3 jaar verzekerd bent van een goede zonwering. De online webshop van dit bedrijf is geopend van 09:00 tot en met 16:00 s’middags.

Velux

Velux verduisterend rolgordijn kopen in een paar stappen

Velux verduisterend rolgordijn kopen na deze blog weet je welke soort er bij jou past. Het is best begrijpelijk dat je moeite hebt met het kiezen van een juiste rolgordijnen. Kijk eerst welke maat bij jouw raam past. Meet dit dus op en kijk of je deze maat kan vinden op de site van Dakraampje.nl. Er zijn veel verschillende types je hebt types met een handbediening, maar je hebt ook soorten die je met de hand moet bedienen. Jouw raam bestaat vaak uit een standaard maat. De kans is dus groot dat deze standaard maat ook bij dit bedrijf te vinden is. Het handige van deze zonwering is dat je zelf kan bepalen op welke stand je de gordijnen zet. Wil je dat de gordijnen half open zijn of slechts voor een klein gedeelte. Met de Velux rolgordijnen is het mogelijk.

 Goedkope VELUX en Fakro dakramen en dakraam rolgordijn van Dakraampje.nl

Monteren van rolgordijnen

Velux verduisterend rolgordijn kopen? Dan is het natuurlijk wel belangrijk dat je weet hoe je deze moet monteren. Het is niet heel moeilijk om een rolgordijn te monteren je kan dit makkelijk zelf doen. Door het pick&click systeem van velux worden er montageblokjes aan de muur gemonteerd. Aan deze montageblokjes kan je jouw rolgordijn vastmaken. Deze methode geldt voor de verduisterende rolgordijnen als de lichtdoorlatende rolgordijnen. Dit plaatsen kan slechts in een half uurtje.