Kek Amsterdam

Iedereen kan vandaag de dag wel behang aanbrengen. Er is echter wel de nodige kennis voor in huis nodig om het printje met strakke, haast onzichtbare en met rechte naden aan te aan brengen. Vooral als het gaat om een behang in een uitgesproken kleur of een printje, is het belangrijk om te streven naar een perfect resultaat. Elke kwaliteitsklus begint altijd met een planning die goed in is gevuld en een goede voorbereiding.

Maak gebruik van een rol voor het indelen van de muur

 Om de kamer zo goed mogelijk in te kunnen delen, is het een erg goed idee om een volle rol papier als richtlijn te gebruiken. Plaats de eersterol in de hoek van de ruimte waar je precies wilt gaan beginnen en maak vervolgens met een potlood een markering op de muur aan het randje van de behangrol. Schuif de rol naar die markering toe en maak vervolgens nog een markering met het potlood, precies aan de andere rand van de behangrol. Blijf deze herhaling uitvoeren tot het moment dat je weet waar elke naad precies komt te vallen. Mogelijk kan het zo zijn dat je het eerste paneel in moet korten om op deze manier te voorkomen dat je te maken krijgt met te kleine stroken in de buurt van deuren en hoeken hangt.

Kek Amsterdam

Werk weg van de deur van de kamer

 Naden van het behang op rechte muren zijn niet overlappend. Naden zijn ook minder zichtbaar als je ervoor kiest om ze te plaatsen op het punt dat het meest ver verwijderd is van waar het eerste paneel werd geplaatst. Zorg voor een verminderde zichtbaarheid van de naden van het behang door te beginnen in het gebied tegenover de meest gebruikte ingang van de kamer.

Kies voor kwalitatief goed behang van Kek Amsterdam

 Nu je weet waar je zoal op kunt letten, wordt het eens tijd om het behang uit te gaan zoeken. Het aanbrengen van het behang gaat net even wat makkelijker door te investeren in een model van hoge kwaliteit. Kies voor kwalitatief goed behang van Kek Amsterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *