logo gordijnenhuis

Ben je op zoek naar houten jaloezieën? Dan ben je bij Gordijnenhuis aan het juiste adres. Dit bedrijf bestaat sinds 1999 en heeft als enige doel mooie raambekleding bezorgen voor een goede prijs/kwaliteit verhouding.

De voordelen van Gordijnenhuis

De experts van dit bedrijf hebben al meer dan 20 jaar ervaring in raamdecoratie en alles wat hierbij komt kijken. In de loop van de jaren hebben de experts erg veel ervaring en kennis opgedaan waardoor zij jouw uier,at goed kunnen helpen met het vinden van de juiste houten jaloezieën voor jouw woning. Als de houten jaloezieën van een standaard maat niet passen bij jouw woning kun je deze door de experts van Gordijnenhuis op maat laten maken tegen een voordelige prijs. Als je het moeilijk vindt om het juiste product te vinden voor jouw woning kun je contact met het bedrijf opnemen voor deskundig advies. Je zult dan in contact komen met een van de experts van het bedrijf die jouw uitermate goed kunnen helpen met het maken van de juiste keuzes.


Breng eens een bezoek aan de showroom. 

Als je het product liever ziet dan dat je het online besteld kun je een bezoek brengen aan de winkel van het bedrijf. Ook in de winkel kun je door een van de experts worden geholpen met het binden van het product dat het beste bij jouw woning past. Het is tevens ook mogelijk om een experts een bezoek aan jouw woning te laten brengen voor het stofferen van de gehele woning.