Muurstickers

Laatst kwam ik een hele leuke webshop tegen waar jij verschillende soorten muurstickers kan bestellen. De reden waarom ik dat tegen kwam, is omdat ik decoratie zocht voor de babykamer. Mijn man en ik verwachten namelijk een kindje over een paar maanden. Wij zijn daarom druk bezig met het inrichten van haar kamertje. Het leek ons leuk om iets speciaals met de muren te doen. Ik ben daarom achter de computer gaan zitten om inspiratie op te doen. Ik kwam op een leuke blog uit waarop een artikel stond over stickerdecoratie. De blog verwees naar de website van Plakhetzelf, daar kon je de decoratie zelf ontwerpen en bestellen.

Decoratie

Ontwerp je eigen muurstickers

Op de webwinkel van Plakhetzelf stond dat jij zelf ook de muurstickers kan ontwerpen als jij dat wil. Dat leek mij wel heel erg leuk om te doen samen met mijn man. Op die manier maken wij de babykamer nog persoonlijker en unieker. Jij kunt zelf de stijl, kleuren en maten kiezen en dan maakt de webshop het voor jou. Toen mijn man thuis kwam van werk hebben wij samen achter de computer gezeten om iets te creëren samen. Het uiteindelijke ontwerp was heel mooi geworden en wij hebben het direct die avond besteld.

Decoratie

Een heel erg mooi resultaat

Een paar dagen later lag er een pakketje op de deurmat bij ons. Toen ik het opende zag ik gelijk de muurstickers erin zitten die mijn man en ik samen hadden ontworpen. Het eindresultaat was echt heel erg mooi. De kleuren kwamen goed uit en alles was precies zoals wij aangegeven hadden. Mijn man en ik hebben samen de stickers op de muur geplakt in de babykamer. Het resultaat was echt heel erg leuk. Wij zijn echt heel erg blij met de producten van Plakhetzelf en raden daarom de webshop aan iedereen aan.