Helaas is een grote badkamer voor velen enkel maar een droom dan de realiteit. Badkamers zijn vaak net groot genoeg voor een douche, een wasbak en eventueel ook nog een toilet. Wil je je badkamer er groter doen uitzien dan dat die daadwerkelijk is? Dan is dit artikel speciaal voor jou gemaakt!

Voldoende opbergruimte in je badkamer 

Hoe rommeliger de badkamer is hoe kleiner het oogt. Het eerste wat je moet doen is daarom opruimen, zorgen dat alles een vaste plek heeft en de badkamer ten allen tijde netjes is. Iedereen heeft altijd veel badkamerspullen die ze kwijt willen, van een badjas, handdoeken en verzorgingsartikelen, eigenlijk alles voor in de badkamer. Voor al je verzorgingsartikelen is een badkamer meubel ophangen die ook dient als spiegel een ideale oplossing, eventueel is een badkamermeubel onder de wasbak ook nog een optie voor nog meer opbergruimte. Sommige badkamers hebben ook een toilet in dezelfde ruimte, klinkt misschien niet handig, maar wist je dat je om de wc een kast heen kan bouwen voor nog meer extra opbergruimte, voor bijvoorbeeld al je handdoeken. 

Lichtval in de badkamer

Als je een badkamer met een raam hebt is het helemaal ideaal, het natuurlijke licht zorgt er voor dat de badkamer groter oogt dan dat die daadwerkelijk is, want een donkere badkamer ziet er veel kleiner uit op het oog. Heb je geen raam dan zal je het met goede verlichting moeten doen. Gebruik in de badkamer als je wil gaan verven lichte kleuren of laat het gewoon wit en voeg wat kleur toe aan je badkamer door middel van accessoires.

Luxere uitstraling binnen budget

Ook met een laag budget kan je je badkamer omtoveren tot een waar pareltje. De juiste badkamer meubels, accessoires en stijl zorgen voor een prettige sfeervolle badkamer. Een badkamer met mat zwart sanitair oogt al gauw wat luxer dan simpele witte badkamermeubels. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *