Indrukwekkende hanglampen van rookglas.

Op zoek naar de perfecte rookglazen hanglamp voor jouw ruimte? Zoek niet verder. We onze favoriete rookglas lampen verzameld. Deze elegante ontwerpen bieden inspiratie voor jouw interieur.

Hanglamp smoke 8 lichts Cambio bestaat in verschillende vormen. Dit betekent dat je ze kunt mixen en matchen om een cluster te maken of ze hetzelfde kunt houden voor continuïteit. Elk licht is met de echt rookglas gecreëerd en heeft een metallic gegalvaniseerde afwerking. Door deze afwerking zien de rookglazen hanglampen er gespiegeld uit als ze zijn uitgeschakeld en meer doorschijnend als ze worden verlicht.

By Eve bulb conic metallic smoke, deze plafondlamp van rookglas heeft een verfijnd ombré-effect waardoor ze zich onderscheidt van andere verlichting. Het is prachtig mondgeblazen door bekwame glasblazers met een ruwe rand. Door de rand onafgewerkt te laten, heeft de lamp een ruwere rand waardoor hij er modern uitziet. We houden ervan hoe het licht hier wordt gebruikt om een friswitte gang te verlichten, dankzij het ombré-effect doet het de plafonds er nog hoger uitzien.

By Eve bulb ball 35 champagne is een van de meest eigentijdse rookglazen hanglamp in ons assortiment. De champagne kleuren van de dageraad aan de Noorse kust waren de inspiratie voor dit ontwerp. Dit wordt in het ontwerp vertaald door middel van traditionele Scandinavische designkenmerken zoals messing accenten en eigentijdse vormen. In plaats van verlicht te worden door een gloeilamp, herbergt de rookglazen lichtkap een horizontale LED-module. Dit leent is een innovatieve, moderne esthetiek.

Hanglamp Orb 30 cm smoke is perfect als je op zoek bent naar een moderne rookglazen hanglamp met een unieke variant. Deze exclusieve  lamp is van doorzichtig rookgals en is afgewerkt met bolle details, zodat elke afwerking subtiel anders is. Wanneer ze worden verlicht, verspreiden de bellen de gloed van het licht nog verder om een textuureffect te creëren.

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.


*