Wilt u uw magazijn vullen met gebruikte palletstelling? Dan bent u aan het goede adres bij Trading Together. Zij hebben een ruim assortiment gebruikte palletstelling, altijd op voorraad. De belangrijkste productgroep die ze verkopen, zijn gebruikte palletstellingen. Kostenbesparing is één van de grootste grondleggers hiervan. Ben u benieuwd wat u met palletstellingen kan? De naam zegt het natuurlijk al, deze stellingen zijn gemaakt voor de opslag van pallets. De pallets worden hiervoor horizontaal in rijgen geplaatst, met meerdere niveaus.

Verschillende varianten

De palletstellingen van Trading Together zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Doordat het gebruik van palletstellingen vaak gedaan wordt door heftrucks, zijn de palletstellingen niet geschikt voor bediening met de hand. De draagvlakken van de stellingen variëren. Deze kunnen bestaan uit houten legbroden, vlonder of metalen legborden. Door de vele vragen naar palletstellingen, draaien ze een goede handel. Bedrijven krijgen namelijk vaak pallets binnen met bestellingen en willen deze dan graag even voor korte tijd opslaan in het magazijn. Door gebruik te maken van de hoogte in een magazijn, wordt er optimaal gebruik gemaakt van de ruimte.

De dagelijkse werkzaamheden

De dagelijkse werkzaamheden van Trading Together bestaan uit de opkoop en demontage van gebruikte palletstellingen. Hierdoor kunnen ze zich samen met de verkoper inzetten om de juiste magazijninventaris aan te schaffen. En de klant heeft keuze uit verschillende merken, zoals Nedcon, Redirack, Bruynzeel, Stow, Poneggi Dalmine en Galler. Als Trading Together langs is geweest om een stelling te demonteren, dan wordt de ruimte altijd bezemschoon achtergelaten.

De mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van gebruikte palletstellingen voor uw magazijn? Dan kunt u kiezen voor de betrouwbare diensten van Trading Together. Ze werken altijd aan een lange termijn relatie, zodat ze het beste uit zichzelf en uit de klant kunnen halen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Dan kunt u een opkoopformulier invullen op een offerte aanvragen. Ze zijn bereikbaar via hun telefoonnummer of via hun site.