Voor elk bed geldt dat ze over de hele lijn moet zien te voldoen aan de verwachtingen van de gebruiker. In de praktijk blijkt echter veelal dat, dat lang niet altijd het geval is. Indien jij er ook graag zeker van wil kunnen zijn dat je de beschikking krijgt over een bed die al je vooropgestelde verwachtingen weet in te lossen kan kiezen voor een Schramm bed een uitstekende keuze zijn. Voor dit type bed geldt namelijk dat ze niet alleen ongelofelijk comfortabel, maar ook uiterst kwalitatief is. Wil jij hier nu graag meer over te weten komen? Dan moet je vooral snel verder lezen.

Een merk met 90 jaar ervaring

Voor een groot deel wordt de kwaliteit van een bed bepaald door de ervaring waar het achterliggende merk over beschikt. Dat geldt ook voor het Duitse merk Schramm. Indien je ervoor kiest om een Schramm bed te kopen zal je kunnen vaststellen dat je daarbij kan rekenen op verschillende concrete voordelen. Niet alleen geniet je bijvoorbeeld van een sublieme kwaliteit, daarnaast zit het ook op vlak van duurzaamheid helemaal goed. Voor alle bedden uit het assortiment van Schramm geldt dat ze op maat worden gemaakt. Het merk is dan ook gespecialiseerd in het maken van verstelbare boxsprings die oneindig veel mogelijkheden bieden op vlak van onder meer vormgeving. Het feit dat er door dit merk specifiek wordt gekozen voor maatwerk zorgt er in de praktijk uiteraard voor dat er aan ieders wensen tegemoet kan worden gekomen.

Uniek twee-matrassen-systeem

Eén van de zaken waar je rekening mee kan houden bij het kopen van een Schramm bed is het zogenaamde twee-matrassen-systeem. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van:

1. Een flexibele bovenmatras;

2. Een stabiele ondervering;

Deze unieke combinatie zorgt ervoor dat veel mensen zweren bij het kopen van een bed van het merk Schramm. Dit systeem zorgt in eerste instantie dan ook voor een optimale ondersteuning gecombineerd met een prima ventilatie. Voor heel wat mensen geldt net dat een gebrek aan deze eigenschappen verantwoordelijk is voor een slechtere nachtrust. Door te kiezen voor een Schramm bed zorg je er dus voor dat dit probleem op een efficiënte manier kan worden opgelost.

Verbeter ook jouw nachtrust door te kiezen voor een Schramm bed!

Er zijn ongelofelijk veel mensen die dag na dag worden geconfronteerd met een slechte nachtrust. Aanhoudend slecht slapen kan uiteindelijk een zeer negatieve impact hebben op je gezondheid. Het is dan ook zeer belangrijk om dit te proberen voorkomen. Door ervoor te kiezen om een Schramm bed te kopen kan dit zonder probleem gerealiseerd worden. Indien je kiest voor een dergelijk bed ben je dan ook verzekerd van onder meer de volgende voordelen:

● Alle bedden worden met de hand gemaakt;

● Je geniet van de voordelen van het twee-matrassen-systeem;

● De stoffering van het bed is altijd afneembaar;

● De bedden van Schramm zijn motorisch in hoogte verstelbaar;

Spreken de hierboven terug te vinden voordelen jou ook wel aan? Zou je er dan ook graag van willen kunnen genieten? Dan is het zeker de moeite waard om een bed van Schramm te kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *