Bruin worden onder de douche met een Sunshower

Badkamer

Heb jij al eens van een Sunshower gehoord? Met dit apparaat wordt douchen niet alleen ontspannen, het biedt je ook direct de mogelijkheid om een bruin kleurtje te krijgen. Zo blijf je ook tijdens de koude herfst- en wintermaanden een mooi en gezond kleurtje op je huid houden. Daarbij maakt het een bezoek aan de zonnebank niet langer noodzakelijk! Op internet vind je verschillende aanbieders van deze apparaten. Een goed voorbeeld van zo’n aanbieder is Bodyfit Webshop. Deze aanbieder biedt verschillende modellen van dit apparaat aan. Zo vind je altijd een model, die past bij de ruimte in je douchecabine en aansluit op je persoonlijke voorkeuren. In dit artikel vertellen we je meer over de werking hiervan.

Bodyfit

Sunshower helpt je een bruin kleurtje te behouden

De Sunshower is voorzien van infraroodstraling, waarmee zonlicht gecreëerd kan worden. Op deze manier zal je een gezond kleurtje behouden door het jaar heen. Daarbij zorgt de infraroodstraling voor een bepaalde vorm van warmte. Op deze manier wordt douchen nog fijner! De warmte maakt dat spieren soepeler worden en blijven. Ideaal, wanneer je na een intensieve training wilt voorkomen dat je te maken krijgt met een hevige spierpijn. Niet voor niets wordt de warmte van infraroodstraling ook vaak gebruikt om reumatische klachten te verminderen bij patiënten met reuma. Het stimuleert de bloedsomloop in je lichaam, wat bijdraagt aan een sneller herstel van spieren.

Sunshower

Bij iedere douche een geschikt apparaat

Het apparaat wordt in verschillende modellen aangeboden. Zo vind je altijd een model, die aansluit bij de ruimte binnen je badkamer. Heb je een grote douchecabine, of is de ruimte juist beperkt? De losse componenten zijn vaak een kleine anderhalve meter hoog en nog geen halve meter breed. Zo zal je altijd een plek in de douchecabine vinden, waar je deze componenten op kunt hangen. Het maakt douchen voortaan nog leuker!