Bestellen bij Lichtkoepels.info

Bestelling-plaatsen

Een bestelling plaatsen via Lichtkoepels.info is erg eenvoudig. Stap voor stap maak jij de bestelling compleet. Kom je er even niet uit, geen probleem. Online kan je jouw vragen stellen en hiermee verder aan de bestelling werken. Wanneer je hier een order hebt geplaatst is het wachten op de levering. Voordeel is dat je de exacte levertijd kan opvragen. Hiermee loop je niet de kans om onnodig vrij te moeten nemen.

Accessoires online bestellen bij Lichtkoepels.info

Een tijd geleden hebben wij een dakraam laten plaatsen, echter kwamen wij er pas in de zomer achter dat hier vele vliegen naar binnen konden vliegen. Wij hadden namelijk voor een model gekozen die ook open gezet kon worden. Het leek ons dan ook verstandig om hiervoor een speciale hor te bestellen. Deze kan je bij de koepel plaatsen en hiermee voorkomen dat de insecten naar binnen komen.

Een aankoop doen via deze webshop gaat erg makkelijk. Bovendien wordt bij een aankoop van meer dan €200,- geen verzendkosten gerekend. De betaling geschiet achteraf en als klap op de vuurpijl wordt er ook nog eens 10 jaar garantie gegeven op lichtkoepels. Wij hebben inmiddels al een tweede exemplaar besteld, dit model is voor de garage. Hierdoor is het mogelijk om extra licht naar binnen te laten en het staat ook erg mooi. Meer weten over deze koepels. neem dan zeker een kijkje in deze webshop.

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.


*